Isännöitsijäntodistus liitteineen

104,03  (sis. ALV 24%) /kpl. (Toimitusaika 3-5 päivää) Huom! Pikatoimitus tilattava henkilökohtaisesti asiakaspalvelun kautta.

Toimitus sähköpostilla osoitteeseen

Kirjaa tähän sähköpostiosoitteesi, jos haluat toimituksen sähköpostitse

Asunto-oy / asunto *

Kuvaus

Mikä isännöitsijäntodistus on?

Isännöitsijäntodistus on tiivistelmä todistuksen kohteena olevan yhtiön ja huoneiston yksilöintitiedoista, talous- ja kunnossapitotiedoista sekä muista merkittävistä tiedoista. Tiedot annetaan isännöitsijäntodistuksen päiväyksen ajankohtana yhtiön käytettävissä olevien tietojen perusteella.

Isännöitsijäntodistus liitteineen sisältää tasekirjan, talousarvion, energiatodistuksen, yhtiöjärjestyksen, huoneiston pohjapiirroksen, 5 vuoden kunnossapitotarveselvityksen.

Isännöitsijäntodistuksen voi tilata osakkeenomistaja, pantinhaltija tai myyntitoimeksiannon omaava henkilö tai muu osakkeenomistajan valtakirjalla valtuuttama henkilö.
Oikeus isännöitsijäntodistukseen tarkistetaan.

Isännöitsijäntodistuksen tilaajan pyynnöstä isännöitsijäntodistuksen voi antaa ilman tilinpäätös-, toimintakertomus- ja talousarviotietoja jolloin tämä mainitaan.
Päivätyn isännöitsijäntodistuksen allekirjoittaa isännöitsijä tai hänen estyneenä ollessa valtuutettu varahenkilö. Isännöitsijäntodistuksesta peritään maksu.